پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حکمی از سوی دکتر طهرانچی؛

طی حکمی از سوی دکتر طهرانچی، «مولوی محمد اسحاق مدنی» عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی آقای مولوی محمداسحاق مدنی را به عنوان «عضو هیأت امنای استان سیستان و بلوچستان منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

جناب آقای مولوی محمد اسحاق مدنی

با اهدای سلام و تحیات

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و براساس بند ۹ ماده یک مصوبه ۷۲۱ جلسه مورخ ۹۱/۰۸/۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع «ترکیب و وظایف و اختیارات هیأت امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی» به موجب این حکم به عنوان «عضو هیأت امنای استان سیستان و بلوچستان» منصوب می‌شوید.

امید است با توجه به امکانات و سرمایه‌های عظیم علمی، مادی، معنوی و انسانی دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از راهبردهای مصوب در سند دانشگاه اسلامی در نظام تصمیم‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی استان تأثیرگذار باشید.

محمدمهدی طهرانچی