پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
علمائی اعلام کرد؛

آغاز جلسات حضوری دفاع دانشجویان از آذر ۱۴۰۰

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که از ابتدای آذر ۱۴۰۰جلسات دفاع دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به شکل حضوری خواهد بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، چهل و سومین جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

علمائی در این جلسه گفت: مقام معظم رهبری، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی را نقطه عطفی در مسیر معنویت‌گرایی استادان و دانشجویان این دانشگاه دانستند و تأکید کردند که دانشگاه‌های دیگر نیز از دانشگاه آزاد اسلامی الگو بگیرند.

وی با توجه به تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید در چارچوب این سند فعالیت کنند تا به اهداف تعیین شده، دست پیدا کنیم.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از ایده‌های واحدهای دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی، دانشجویی، آموزشی، پژوهشی و ... استقبال و از تفکر تک‌محوری پرهیز می‌کنند.

علمائی تصویب آیین‌نامه (الف) و (ب) اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و ادامه داد: این آیین‌نامه پرداخت حقوق واقعی به استادان را فراهم کرده است.

وی درباره زمان برگزاری جلسات دفاع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: از ابتدای آذر ۱۴۰۰ جلسات دفاع دانشجویان با رعایت پروتکل های بهداشتی به شکل حضوری خواهد بود.

بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار

علمائی در ادامه سفر به استان سیستان و بلوچستان از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار بازدید کرد.

وی از مجتمع فولاد مکران که در حال ساخت است، بازدید کرده و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت.

علمائی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار بر برنامه‌ریزی در راستای سند تحول و تعالی دانشگاه تأکید کرد.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی به تبیین بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پرداخت و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.