رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

آماده اجرای تفاهم‌نامه با کشورهای همسایه هستیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه‌های خارجی با کشورهای همسایه اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر در نشست هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با نماینده وزارت امور خارجه، سرکنسولگران کشورهای افغانستان و پاکستان و مدیرکل اداره اتباع خارجی استان سیستان و بلوچستان بر تعاملات فرهنگی و علمی تاکید کرد.

وی به تفاهمنامههایی که در گذشته بین استانداری استان سیستان و بلوچستان و دانشگاههای پاکستان و افغانستان منعقد شده بود اشاره و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برای عملیاتی کردن تفاهمنامه و دیگر برنامههای علمی و فرهنگی اعلام آمادگی میکند.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به مشترکات فرهنگی کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان، دانشگاه باید از تمام توان خود برای تحکیم تعاملات استفاده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان دارای پتانسیلها و توانمندیهای سختافزاری و نرمافزاری بهینه و مطلوبی است، عنوان کرد: تعاملات در میان دانشگاهها باید در تمامی زمینه‌‏ها و به‌صورت دوطرفه انجام شود.

در بخش دیگری از این نشست عبدالرحیم نیکپور، سرکنسول افغانستان اجرایی شدن برنامههای مطرح شده در گذشته و تفاهمنامههای منعقد شده اشاره کرد و خواستار سرعت بخشیدن به این روند شد.

در این نشست محمد رفیع سرکنسول پاکستان ضمن قدردانی حمایتها و پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامههای علمی و فرهنگی، خواستار استفاده از زبانهای بلوچی و اردو در کلاسهای درس شد و این امر را نقطهی عطفی برای حضور بیشتر دانشجویان پاکستانی در دانشگاههای ایران دانست.

به گزارش آنا، این نشست با حضور عبدالرحیم نیک‌پور سرکنسول افغانستان، محمد رفیع سرکنسول پاکستان، محمدجان جهان‌یار و جویای سجاد کارکنان کنسولگری افغانستان، ناصر محمود رایزن کنسول پاکستان، محمد انور دستیار کنسول پاکستان، محمدرضا قربانیان نماینده وزارت امور خارجه در سیستان و بلوچستان، مهدی کیخا دستیار نماینده وزارت امور خارجه در سیستان و بلوچستان، ابوذر کوثری مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری سیستان و بلوچستان، علیرضا شهرکی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان و هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سالن کنفرانس علامه طباطبایی این واحد دانشگاهی برگزار شد.