آمادگی اداره کل ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان برای همکاری با واحد زاهدان

مدیرکل ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این استان، برای امضاء قراداد آموزشی و تحقیقاتی با واحد زاهدان اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمود طاهری، فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی را نقطه عطفی در آموزش عالی کشور دانست و گفت: پیشرفت و توسعه سطح علمی منطقه هدف همه‌ سازمان‌ها و ارگان‌های استان است.

وی راه‌اندازی پایانه ماهواره‌ای در دانشگاه‌های آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی در استان گلستان در زمان مسئولیت در این استان را یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه بنده در حوزه ماهواره فعالیت بیشتری دارم، آمادگی خود را برای راه‌اندازی پایانه ماهواره‌ای در دانشگاه‌های استان اعلام می‌کنم.

این مسئول استفاده از ایده‌ها و نظر دانشجویان برای ایجاد اشتغال بسیار مفید دانست و گفت: تمام تلاش سازمان ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات ارائه راهکارهای مفید در جهت ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان و متخصصان تربیت شده توسط مراکز آموزش عالی است.

وی افزود: این سازمان با هدف ترغیب دانشجویان، استادان و صاحبان ایده‌های نو به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی آماده برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه‌ تخصصی ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات است.

دکتر امین‌رضا کمالیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم در این دیدار خواستار همکاری و همراهی بیش از پیش دانشگاه و اداره ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات در عرصه‌های آموزشی و پژوهشی شد و گفت: اکنون واحد زاهدان با داشتن امکانات و تجهیزات مناسب آمادگی انجام فعالیت‌های پژوهشی در زمینه‌های مختلف را داشته و اولویت کار پژوهشی را به انجام طرح‌های پژوهشی برون‌سازمانی اختصاص داده‌ است.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با یادآوری راه‌اندازی مرکز رشد این دانشگاه گفت: هدف از راه‌اندزی این مرکز استقبال از طرح‌های نوآور در حوزه‌های مختلف است و یکی از عوامل مهم برای دست‌یابی به موفقیت در این مسیر همکاری سازمان‌ها و ترغیب دانشجویان به سمت هسته‌ها و واحدهای فناور است.

این مسئول با بیان اینکه برای گسترش بیشتر مرکز رشد و پذیرش واحدها و هسته‌های فناور باید تجهیزات و فضای لازم ایجاد و برنامه‌ریزی دقیق ارائه شود، عنوان کرد: با توجه به گستره آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در استان باید استفاده از توانمندی‌های دانشجویان را در جهت رشد علمی و فناوری منطقه در اولویت قرار داد، در این راستا در تفاهم‌نامه‌ای که به زودی تنظیم خواهد شد مقرر می‌شود حداقل دو واحد فناور با همکاری سازمان ارتباطات زیرساخت و فناوری اطلاعات راه‌اندازی شود.