آمادگی واحد زاهدان برای انعقاد تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان از اعلام آمادگی برای انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دکتر احمد مهربان در جلسه با مخترعان، صاحبان اندیشه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان زاهدان با تاکید بر لزوم حمایت از این شرکت‌ها گفت: حمایت این دانشگاه از طرح‌های علمی– تجاری این شرکت‌ها بیشتر بوده و امکاناتی از لحاظ مکانی برای دانشجویان علاقه‌مند به امور علمی و اختراعی را در مرکز رشد فراهم کرده‌ایم.

وی رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به امر پژوهش در دوره ریاست دکتر میرزاده را مناسب دانست و افزود: رئیس دانشگاه‌ آزاد اسلامی به معیارهای علمی و نیاز ایران به دانش‌پروری، دانش‌اندوزی و صادرات علم و دانش به کشورهای دیگر بسیار دقیق، هوشمندانه و روشنفکرانه می‌پردازند.

مهربان افزود: در راستای منویات مقام عظمای ولایت بهتر است شرکت‌های دانش‌بنیان طرح‌هایی را که مستقیماً به اقتصاد مقاومتی مربوط است، ارائه دهند تا تولید و بهره‌وری از آنها در اولویت کار دانشگاه قرار گیرد.