دکتر کمالیان تأکید کرد:

آموزش عالی تثبیت کننده امنیت در جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، با تأکید بر اهمیت نقش آموزش عالی در ایجاد و تبیین امنیت در جامعه، دانشگاه و آموزش عالی را تثبیت کننده امنیت در جامعه برشمرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر امینرضا کمالیان در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان با ارائه گزارش از تعداد دانشجویان فعال و رشتههای موجود در دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از سی هزار دانشجو، یک سوم بار آموزش عالی استان در مقطع کارشناسی و بیش از 56 درصد از تحصیلات تکمیلی را به دوش میکشد

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از زحمات نیروی متعهد و مقتدر انتظامی در راستای برقراری امنیت در منطقه تشکر و قدردانی کرد و موفقیت آموزش عالی و توسعه علم و دانش را مرهون گسترش امنیت دانست.

این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: «دانشگاه با دارا بودن ظرفیتها و پتانسیلهای علمی، آموزشی، پژوهشی باید در کنار نیروی انتظامی در راستای کاهش مسائل و مشکلات اجتماعی نقش بهسزایی را ایفا کند

در بخش دیگری از این دیدار سردار قنبری، فرمانده نیروی انتظامی، از زحمات قشر دانشگاهی استان به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد و جمعیت دانشگاهی را قشر به هنجار جامعه برشمرد و توسعه امنیت را نتیجه همکاری و تعامل دانشگاه و نیروی انتظامی دانست.