اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

آموزه‌های آیت‌الله هاشمی را بر تارک ایران و انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اعلام کرد که آموزه‌های آن یار سفر کرده را همواره بر تارک ایران و انقلاب اسلامی در درخشش الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان در این بیانیه آمده است: در نهایت تأسف و تأثر در چهلمین روز درگذشت عالم مجاهد، انقلابی نستوه و یار دیرین حضرت امام رضوان الله تعالی علیه که عمر پربرکت خود را در شکل گیری انقلاب اسلامی، استقرار نظام جمهوری اسلامی و ایفای مسئولیت های خطیر در اداره کشور و دفاع مقدس سپری کرد، برحسب وظیفه و به عنوان رهروان راه آن بزرگوار، یاد و آموزه‌های آن یار سفر کرده را همواره بر تارک ایران و انقلاب اسلامی در درخشش الگوی وفاداران به آرمان های انقلاب اسلامی درج خواهیم کرد.

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی حرکتی عظیم و انقلابی علمی در کشور انجام داد و موجب شد بخش عظیمی از جمعیت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی به لحاظ علمی و فرهنگی تغییر شکل دهد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با عرض تسلیت چهلمین روز درگذشت این مجاهد نستوه به حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله العالی، علما و مراجع بزرگوار تقلید، خانواده گرامی ایشان و ملت شریف ایران، ملت قدرشناس ایران اسلامی و به ویژه خانواده عظیم دانشگاه آزاد اسلامی را به شرکت باشکوه و تاریخی در مراسم اربعین ایشان دعوت می نماید.