آموزگار سما زاهدان رتبه اول جشنواره الگوهای برتر تدریس را به خود اختصاص داد

آموزگار پایه چهارم دبستان دخترانه سما زاهدان رتبه اول منطقه را در جشنواره الگوهای برتر تدریس به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد زاهدان، لیلا داوری نیا معلم پایه چهارم دبستان دخترانه سما زاهدان رتبه اول جشنواره را در منطقه و ناحیه در بین الگوهای برتر تدریس که در شهر زاهدان و با شرکت معلمانی از سراسر استان سیستان و بلوچستان برگزار شد از آن خود کرد.

فرحناز نورا مدیر دبستان دخترانه سما زاهدان با بیان اینکه کسب موفقیت در زمینه های آموزشی، علمی و ورزشی حاصل تلاش‌هایی است که با برنامه‌ریزی، هدف‌گزاری، همت واراده قوی به دست می آید، اظهار کرد: «این کار پشتکاری بلیغ وعزت نفسی رفیع می طلبد که در بین معلمان زاهدانی وجود دارد