بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به مناسبت ارتحال ملکوتی فقید سعید حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی(قدس الله نفسه الزکیه)

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِى إِلَى‏ رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً فَادْخُلِى فِى عِبَادِى وَادْخُلِى جَنَّتِى‏

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

دانشگاه آزاد اسلامی بنیانگذارش را در حالی از دست داد که همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه مطهره و شهادت امیرکبیر بود، مردی که از نخستین روزهای زندگی در دامن خانواده ای بزرگ شد که همیشه پیروی از مکتب اهل بیت را سرچشمه ی نوری برای زندگی می دید و در لحظاتی که آلام شکنجه رژیم ستمشاهی صبر و تحمل او را دوچندان می کرد به آینده می اندیشید، مردی که نقش موثری در پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به همراهی امام (ره) داشت و تدبیر و مدیریت او در هشت سال دفاع مقدس باعث شد تا التهاب آن ایام آرام آرام کاهش یابد و سرافرازان بیرق عشق به ایران پیروزمندان حضور در برابر آمریکا و اسرائیل باشند، از سلاح تفکر و قلم و سیاست و اقتصاد استفاده کرد و به سازندگی رسید، سردار سازندگی ایران اسلامی دریچه ای از نور پس از سالها جنجال سیاسی و جنگ نابرابر علیه ایران را باز کرد و به هیات مردی که می توانست ایران را در جهان بر چکاد سربلندی برساند رساند، رئیس تشخیص مصلحت نظام در همه عرصه های سیاسی و اجتماعی، علمی و فرهنگی ایران آرام و بی تشویش حضور داشت و همواره هر طیفی را به پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رهنمون بود. کهکشان زندگی او سرشار از خاطره ها با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و نائب برحقش مقام عظمای ولایت حضرا آیت ا... خامنه ای بود و ریشه های مقاومت این بزرگمرد تاریخ ایران سرچشمه اش از شاگردی حضرت امام خمینی (ره) بود و اندیشه اش در حوزه ی علمیه قم در حالی به بار نشست که امید را برای ایرانی بهتر همیشه آرزومند بود.

دانشگاه آزاد اسلامی استان و بلوچستان ضمن عرض تسلیت به حضرت بقیه ا... الاعظم، مقام معظم رهبری و خانواده صبور و شکیبای آن عالم فرزانه، یگانه تاریخ، صاحب نظر و دوراندیش تاریخ معاصر ایران  را به همه سالکان و وارثان دانش و اندیشه، اساتید گرانقدر، کارکنان و دانشجویان و ملت همیشه در صحنه و انقلابی استان سیستان و بلوچستان تسلیت عرض نموده و برای آن فقید سعید و مبارز نستوه و بزرگمرد تاریخ معاصر ایران علو درجات آرزو می کند.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان