پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان:

ائمه جمعه پدران معنوی پردیس‌های دانشگاهی هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ائمه جمعه پدران معنوی پردیس‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در جلسه با رابطان فرهنگی و ائمه جمعه شهرستان‌های دارای پردیس دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه سیستان اظهار کرد: ائمه جمعه پدران معنوی پردیس‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان بوده و نظارت فرهنگی و اجرای شئونات اسلامی از وظایف رابطان و مسئولان فرهنگی پردیس‌های دانشگاهی است.

وی افزود: در راستای رسالت فرهنگی پردیس‌های دانشگاهی مستقر در شهرهای، وجود مسئولی که فعالیت‌های فرهنگی این مراکز آموزشی را برنامه‌ریزی کند، احساس می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان درباره همکاری در اجرای برنامه‌های پردیس‌های دانشگاهی گفت: امام جمعه شهرهایی که پردیس‌های دانشگاه در آنها دایر است با این مراکز همکاری‌های فرهنگی مطلوبی دارند.