پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
از سوی دانشگاهیان انجام شد؛

ابلاغ پیام دکتر طهرانچی به خانواده شهید دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان‎

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دانشگاهیان به خانواده دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان در دیدار رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه با خانواده شهید مسعود ارباب دانشجوی رشته کامپیوتر پردیس «راسک» زاهدان، لوح یادبود و پیام تبریک و تسلیت دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده معزز شهید اهدا و ابلاغ  شد.

احمد مهربان رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در این دیدار اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی نهاد فرهنگی و مردمی است که با رسالت آموزش دانشجویان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دانشجویان مؤمن و متعهدی را برای تعالی جامعه اسلامی پرورش و تقدیم جامعه کرده است

حجت‌الاسلام رضا ایمانی‌خواه مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه انقلاب به‌واسطه رشادت جوانان این مرزوبوم و جانفشانی و ایثار آنان به همراه صبر و شکیبایی و همراهی خانواده‌های معزز شهدا بیمه شده است و در ادامه راه به حکومت جهانی امام زمان(عج) متصل خواهد شد؛ صبر و شکیبایی را برای خانواده شهید از خداوند متعال مسئلت کرد.

در ادامه متن پیام دکتر طهرانچی قرائت شد و پدر شهید مطالبی درباره نحوه شهادت آن عزیز بیان کرد و عنوان شد که فرزند عزیزش در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌گناه جان خود را فدا کرد.