معاون پزشکی واحد زاهدان:

اختصاص 60 درصد از پذیرفته شدگان در رشته پزشکی (دکترای حرفه‌ای) به داوطلبان بومی

معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره پذیرش با اولویت داوطلبان بومی گفت: واحد زاهدان 60 درصد از پذیرش دانشجو در رشته‌ی پزشکی را به داوطلبان بومی اختصاص داد و 40 درصد باقیمانده جهت پذیرش داوطلبان استان‌های خراسان جنوبی و هرمزگان می‌باشد.
فرزانه خادم‌ثامنی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به موفقیت‌های دانشجویان پزشکی این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: کسب مقام‌های برتر هفتمین المپیاد علمی دانشجویی در حیطه استدلال بالینی توسط دانشجویان پزشکی واحد زاهدان از جمله افتخارات این واحد دانشگاهی است.
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای رفاه دانشجویان علوم‌پزشکی و مردم اقدامات چشم‌گیری در جهت احداث بیمارستان و کلینیک داشته است گفت: ساختمان کلینیک واحد زاهدان در حال ساخت بوده و به زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.
خادم‌ثامنی تأکید کرد: اگر مقایسه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی انجام شود، شهریه این مجموعه عظیم دانشگاهی در حوزه‌ی پزشکی بسیار ارزان‌تر از دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی می‌باشد.
وی پیرامون روند جذب هیات علمی و تاسیس رشته در حوزه‌پزشکی گفت: این واحد دانشگاهی با رعایت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و در راستای تحقق اهداف برنامه‌های راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی و نقشه‌ی توسعه‌ی علوم پزشکی این دانشگاه، اقدام به جذب اعضاء هیات علمی دارد.
معاون پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به بخشی از رشته‌های مورد نیاز در جذب هیات علمی گفت: برخی از رشته‌های اعلام شده در فراخوان جذب، بیوشیمی بالینی- علوم تشریح- ژنتیک‌پزشکی- پاتولوژی- مامایی- متخصص اطفال و داخلی- میکروب‌شناسی- انگل‌شناسی و هماتولوژی می‌باشد که افراد با مدرک دکترای تخصصی و دانشجوی دکتری در رشته‌های فوق‌الذکر جذب می‌شوند.