با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد زاهدان صورت گرفت؛

ادای احترام دکتر میرزاده به مقام شامخ شهدای گمنام/ افتتاح مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد زاهدان

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بدو ورود به واحد زاهدان، با حضور بر مزار شهدای گمنام آرمیده در این واحد، به مقام شامخ قهرمانان 8 سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامیزاهدان، دکتر میرزاده هم‌چنین مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات (دیتاسنتر) واحد زاهدان را نیز افتتاح و از بخش های مختلف این مرکز بازدید کرد.

میرزاده از گلخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز دیدن کرد. بازدیدها و افتتاح‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به سیستان و بلوچستان، با همراهی آیت‌الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان، انجتم شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم‌چنین به همراه آیت‌الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، کلنگ ساخت شهرک فناوری آزاد (شفا) دانشگاه آزاد اسلامی استان را به زمین زدند.

شهرک فناوری آزاد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان 94 هکتار مساحت خواهد داشت. در این شهرک مراکز رشد و پارک علم و فناوری مستقر می‌شوند. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نماینده ولی فقیه در استان، یک اصله نهال را در شهرک فناوری آزاد به یادگار کاشتند.