رئیس واحد زاهدان مطرح کرد:

ارائه خدمات نوین آموزشی مهم‌ترین هدف مدارس سما

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مهم‌ترین هدف مدارس سمارا ارائه خدمات نوین آموزشی و کیفیت مورد تقاضای جامعه برشمرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر سلطانعلی میر در بازدید از مدارس سما واحد زاهدان، حرکت رو به رشد مدارس سما در استان سیستان و بلوچستان را شایسته قدردانی دانست.

رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان سیستان و بلوچستان، رابطه کیفیت نظام با امکانات مدارس را ارتباطی مستقیم دانست و گفت: «مهیاکردن فضا و امکانات مناسب و کافی، سبب ارتقای کیفیت آموزش می‌شود

وی گزارشی از آمار کارکنان، معلمان و دانش آموزان همه مدارس سما زاهدان را خواستار شد و در ادامه راهکاره‌ها و پیشنهادهایی برای بهبود وضعیت کنونی مدارس ارائه کرد.

میر استفاده از امکانات و کارگاه‌ها و سالن‌های دانشگاه را برای آموزشکده و مدارس سما بلامانع دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با توجه به اظهار یکی از مدیران مدارس، که اکثر دانش آموزان سما، از افراد کم‌بضاعت و پایین‌شهر هستند خاطرنشان کرد: «این مورد از افتخارات مجموعه سما زاهدان است که توانسته افراد کم‌بضاعت و ضعیف جامعه را حمایت کند و پرورش دهد و دانش‌آموز با استعداد تحویل جامعه دهد

میر با خرسندی از زحمات مسئولان و کارکنان سما واحد زاهدان اقدامات انجام‌شده را قابل‌ستایش و تأمل دانست.