پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
میر مطرح کرد؛

ارتقای استانداردهای آموزشی در پردیس‌های دانشگاهی سیستان و بلوچستان

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: قصد داریم استانداردهای آموزشی را در پردیس‌های دانشگاهی این استان ارتقا دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زابل، سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با امام جمعه، بخشدار، اعضای شورای اسلامی، شهردار و معتمدان شهر علی اکبر شهرستان زابل دیدار و گفت‌وگو کرد.

میر در این دیدار توسعه عدالت آموزشی و استفاده ارزان مردم مناطق کم‌برخوردار از آموزش عالی و تحصیلات دانشگاهی را هدف اصلی تأسیس پردیس دانشگاهی دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به پردیس‌ها نگاه اقتصادی و درآمدزایی ندارد.

وی با اشاره به تجربه موفق تأسیس پردیس‌ دانشگاه در استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: با حمایت مردم و مسئولان شهرها و شهرستان‌های استان که فاصله زیادی از مراکز دانشگاهی داشتند این پردیس‌ها تأسیس شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به زمین‌هایی که از طرف خیّرین و فرمانداری‌ها به پردیس‌ها برای احداث ساختمان‌های آموزشی اهدا کرده‌اند، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد استانداردهای آموزشی را در پردیس‌های دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان ارتقا دهد.

میر از احداث مرکز تحقیقاتی و گردشگری در شهر علی اکبر در صورت تخصیص زمین مناسب خبر داد و افزود: شهر علی اکبر به‌دلیل همجواری با دریاچه هامون و کوه اوشیدا از ظرفیت مناسبی برای ایجاد مجتمع گردشگری برخوردار است.

بخشدار شهر علی اکبر هم با اشاره به خشکسالی‌های اخیر گفت: تأسیس پردیس دانشگاه آزاد اسلامی در شهر علی اکبر موجب ایجاد امید به آینده و ماندگاری مردم این منطقه در شرایط بسیار بد آب و هوایی و خشکسالی‌های اخیر شده است.

قاسم غلامیان با اشاره به جمعیت دانش‌آموزی شهر علی اکبر و فاصله ۳۰ کیلومتری این شهر با نخستین مرکز آموزش عالی ابراز امیدواری کرد که در سال تحصیلی جدید آمار دانشجویان این پردیس دانشگاهی رشد قابل توجه‌ای داشته و به ۴۰۰ نفر برسد.

وی از اهدای زمینی به متراژ ۷ هزار متر از طرف خیّرین به پردیس شهر علی اکبر خبر داد و مطرح کرد: مجموعه اداری، شهرداری و مردم از تأسیس مرکز گردشگری توسط دانشگاه آزاد اسلامی استقبال می‌کنند و از هیچ کمکی برای ساخت و بهره‌برداری آن دریغ نخواهند کرد.