پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
دکترمیر عنوان کرد؛

ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی با جذب دانشجویان خارجی/ حوزه آموزشی قلب دانشگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: با توجه به جذب دانشجویان خارجی در این استان باید با تمام توان جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی را ارتقا دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، نشست شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور سلطانعلی میر دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران آموزشی، رؤسای دانشکده‌ها، مدیران گروه‌های آموزشی واحد زاهدان، رؤسا، معاونان آموزشی و مسئولان روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی  این استان به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این نشست با بیان اینکه حوزه آموزشی قلب دانشگاه است، گفت: باید تلاش خود را برای افزایش اعتماد خانواده‌ها برای تحصیل فرزندانشان در دانشگاه آزاد اسلامی به کار بگیریم.

حوزه آموزش برای ارائه‌ خدمات مطلوب به دانشجویان تقویت شود

میر افزود: براین‌اساس باید حوزه آموزش را برای ارائه‌ خدمات مطلوب به دانشجویان تقویت کنیم و با به‌کارگیری نیروهای متعهد  و مخلص ارزشی در تراز انقلاب اسلامی زمینه ارتقای کمّی و کیفی آموزشی را مهیا کنیم.

وی مطرح کرد: یکی از راهکارهای دستیابی به این مزیت‌های علمی جذب و به‌کارگیری استاد فرهیخته علمی و متعهد است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور و بین‌الملل یک برند معتبر است، توضیح داد: با توجه به جذب دانشجویان خارجی در این استان باید با تمام توان جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی را ارتقا دهیم.

میر با بیان اینکه کارکنان حوزه آموزش ارتباط مستقیم و فعال در راستای ارائه خدمات‌دهی به دانشجویان دارند، ادامه داد: کارکنان حوزه آموزش باید در اخلاق، رفتار، تهذیب نفس و تکریم دانشجویان سرآمد باشند.

به گزارش آنا؛ در پایان نشست شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستانبا اهدای لوح سپاس از تلاش‌های کارکنان روابط عمومی و آموزش در جذب دانشجو و ثبت‌نام تجلیل شد.