اردوی زیارتی سیاحتی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مشهد مقدس

طبق مصوبه شورای فرهنگی واحد زاهدان برندگان آزمون تفسیر سوره حدید ویژه ماه مبارک رمضان به تعداد 14 نفرعلاوه بر اهداء کارت هدیه به همراه منتخبین فرهنگی (نماز و قرآن) در اردوی زیارتی – سیاحتی مشهد مقدس، حضور بهم رسانند.
به گزارش روابط عمومی واحد زاهدان، تعداد100نفر از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان همراه با خانواده به سرپرستی مدیر کل فرهنگی واجتماعی این واحد دانشگاهی با دو دستگاه اتوبوس دانشگاه و با تخفیف 50% هزینه عازم مشهد مقدس شدند.
از جمله برنامه‌های اجرایی در مشهد مقدس می‌توان به اسکان زائران در هتلی در نزدیکی حرم مطهر، زیارت حرم مطهر آقا ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع)، اهدا لوح تقدیر و تشکر به حجت الاسلام سید جلال حسینی معاونت محترم ارتباطات وتبلیغات آستان قدس رضوی و نیز به سید احمد هاشم‌آبادی مدیر کل روابط عمومی آستان قدس رضوی و حسن خادم عضو هیئت علمی بازنشسته واحد زاهدان و خادم حرم مطهر با امضا ریاست محترم واحد زاهدان، بازدید از موزه آستان قدس رضوی، بازدید از کارخانه نان رضوی و اهداء بسته فرهنگی از سوی مسئولین فرهنگی کارخانه به بازدید کنندگان اشاره کرد.