رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

استادان تفکر انقلابی و ارزشی را به دانشجویان منتقل کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: استاد انقلابی باید الگوی مناسب انقلاب و انقلابی‌گری باشد و تفکر انقلابی و ارزشی را به دانشجویان منتقل کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر شب گذشته در مراسم گرامیداشت مقام معلم که با حضور اعضای هیئت علمی همراه خانواده برگزار شد با تبریک و گرامیداشت مقام والای معلمان و استادان اظهار کرد: استاد به‌عنوان سرلوحه و الگوی جامعه به‌ویژه قشر جوان و دانشجو باید بتواند تفکر انقلابی و ارزشی را به دانشجویان منتقل کند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، مهم‌ترین سرمایه برای یک ملت را سرمایه انسانی دانست و نقش استادان و معلمان را در تربیت این سرمایه ارزشمند برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه، مقام عظمای ولایت فرمودند: «معلمان و استادان، پایهریزان تمدن نوین و جهادگران در میدان کارزار با جهل و بیسوادی هستند» عنوان کرد: این معلمان و استادان متعهد، ارزشی و انقلابی هستند که می‌توانند برای جامعه و نسل جوان هویت‌سازی فرهنگی، اسلامی و انقلابی داشته باشند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، استاد فیلسوف شهید مرتضی مطهری را به عنوان یک نماد واقعی هویت اسلامی ایرانی، الگویی باارزش و گرانبها برای معلمان و استادان معرفی کرد و گفت: ساختن جامعهای متعالی و مترقی برعهده شما معلمان و استادان است و ما در محضر خداوند باید پاسخگو باشیم.