پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان صورت گرفت؛

استادان و دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان واکسینه شدند

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.

مسعود کرمان ساروی در گفت‌وگو  با خبرنگار خبرگزاری آنا در زاهداناظهار کرد که اعضای هیئت علمی گروه‌های پزشکی و پیراپزشکی و دانشجویان سال آخر رشته‌های پرستاری و مامایی و دانشجویان رشته پزشکی در دوره اینترنی و استاژری دانشگاه آزاد اسلامی واحد واحد زاهدان علیه ویروس کرونا واکسینه شدند.

وی افزود: در فرایند واکسیناسیون تعداد ۱۵۰ نفر از اعضای هیئت علمی و دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دوز نخست واکسن استرازانکا را دریافت کردند و در بیمارستان تأمین اجتماعی تزریق واکسیناسیون صورت گرفت.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: دوز دوم تزریق واکسن در تیر سال جاری به جامعه هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تزریق می‌شود و تلاش می‌کنیم در مرحله دوم طرح واکسیناسیون کارکنان، استادان و سایر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان علیه ویروس کرونا واکسینه شوند و در این راستا پیگیری‌های لازم در حال انجام است.