عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان....

استادیار واحد زاهدان عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی معدن سیستان و بلوچستان شد

عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به عنوان عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر کاظم شعبانی گورجی عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در ششمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام مهندسی معدن استان سیستان و بلوچستان و تایید انتخابات به عنوان یکی از اعضای اصلی هیات مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان سیستان و بلوچستان برگزیده شد.

شعبانی گورجی استادیار گروه زمین‌شناسی واحد زاهدان بوده و در کارنامهاجرایی وی مدیرگروه زمین‌شناسی، رئیس مرکز تحقیقات علوم زمین و رئیس اداره خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی (ساها) دیده می‌شود.