در گفت‌وگو با روابط عمومی

استاندار سیستان و بلوچستان: دانشگاه آزاد اسلامی گام‎های مطلوبی در راستای توسعه علمی استان برداشته است

استاندار استان سیستان و بلوچستان در بازدید از جشنواره منطقه‌‌ای رویش کویر در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: مفتخریم از اینکه دانشگاه آزاد اسلامی گامهای مطلوبی در راستای توسعه علمی استان برداشته است.

علی اوسط هاشمی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: اکنون در آغاز راه هستیم و با تلاشهای ارزندهای که انجام شده میتوانیم این آغاز را به یک پایان زیبا تبدیل کنیم هر چند علم پایان ندارد.

استاندار استان سیستان و بلوچستان افزود: انتظار ما از دانشگاههای استان این است که همسو با توسعهای که بر نگاه استان سایه انداخته است، سهم عظیمی را در محتوابخشی داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما آینده بسیار روشنی در پیشرو داریم، عنوان کرد: باید با استفاده از ظرفیتهای ایجادشده به مرحلهای برسیم که سهم استان در تکامل بخشیدن توسعه، وسعت خود را به منصه ظهور برساند.

این مسئول با قدردانی از زحمات دولت گفت: امروز نگاه دولت حمایت از توسعه علمی است و باید از این نگاه به بهترین نحو استفاده کرد.

جشنواره منطقه‌‌ای رویش کویر را با مشارکت بنیادهای نخبگان استانهای سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان و هرمزگان، استانداری سیستان و بلوچستان، دانشگاه آزاد اسلامی استان، پارک علم و فناوری و سایر دستگاههای اجرایی این استان با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه بخشیدن به جوانان، شناسایی اختراعهای برگزیده و تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل داراییهای فکری به ثروت از امروز چهارشنبه 27 آبان 1394 به مدت دو روز آغاز شد.