120دانشجوی نخبه و برگزیده واحدهای استانی دانشگاه آزاداسلامی

استشمام "شمیم معرفت" در دانشگاه های آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان

120دانشجوی نخبه و برگزیده واحدهای استانی دانشگاه آزاداسلامی سیستان وبلوچستان با شرکت در طرح «شمیم معرفت» از ویژه برنامه های معرفتی و بصیرتی این طرح بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان؛ معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار داشت: طرحشمیم معرفت با هدف بصیرت افزایی و افزایش بینش سیاسی و انقلابی دانشجویان با شرکتفعال دانشجویان نخبه و برگزیده از واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی سیستانوبلوچستان در چابهار برگزار می شود.

محمدرضا زاهدشیخی افزود:در این طرح 120 دانشجو در قالب 60دختر و 60 دانشجوی آقا از تجربیات و آموزه های 7 نفر از اساتید برتر دانشگاه که از سازمان مرکزی میهمان این استان هستند استفاده می کنند.

وی ادامه داد: این طرح با اولویت فعالان فرهنگی دانشجویی،تشکل های سیاسی و کانون های فرهنگی و انقلابی فعال دردانشگاه های آزاد اسلامی سیستان وبلوچستان که دارای روحیه انقلابی و جهادی هستند برگزار می شود.

وی بیان کرد: سرفصل های دوره آموزشی و بصیرتی شمیم معرفت شامل (معرفت و بینش انقلابی، «غرب شناسی»، « طرح کلی مبانی اندیشه اسلامی» و «نظام فکری انقلاب اسلامی، منظومه فکری امامخمینی(ره) و مقام معظم رهبری» است که در این دوره برگزار می شود.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدانخاطرنشان کرد: این طرح از دهم بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در این شهر بندری آغاز و 14بهمن ماه به کار خود خاتمه می دهد که در پایانبه شرکت کنندگان در طرح گواهینامه پایان دوره تعلق می گیرد.

زاهدشیخی تاکید کرد: در حاشیه برگزاری دوره های آموزشی ومعرفتی، برگزاری تورهای تفریحی، مسابقات فرهنگی و ورزشی، مناسبت های مذهبی و قرائتادعیه های هفتگی، روایتگری حماسه های دوران دفاع مقدس و دیگر برنامه های جذاب نیز اندیشیده شده که به اجرا در می آید.