پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

استفاده از نيروهاي بومي در تركيب هيات هاي امناي استاني

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: رئیس دانشگاه آزاداسلامی با آیت الله سلیمانی امام جمعه زاهدان و نماينده ولي فقيه دیدار و گفت و گو كرد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان،‌در اين ديدار امام جمعه زاهدان و نماینده ولی فقیه به همراه دکتر حمید میرزاده راهکارهای اعتلای دانشگاه آزاداسلامی در این منطقه را مورد بررسي قرار دادند.در این دیدار دكترمیرزاده با تاكيد بر مشی اعتدالی در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامي، افزود: «مشی اعتدالی باعث وحدت ملی می شود و در همه جا باید از این شیوه استفاده کرد.» رئیس دانشگاه آزاد اسلامي همچنین تقویت هیات امنای بومی را برای حل مشکلات واحدهای دانشگاه آزاد ضروری دانست و اظهار داشت: «باید هیات امناها تقویت شود، آن ها بهتر می دانند مشکلات چیست و راحت تر آن را حل می کنند، سعی مي كنيم از نیروهای بومی در تركيب هیات امناء استفاده کنیم».