پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

استقبال از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان پس از کرونا با استقبال مسئولان و شور و نشاط به‌صورت حضوری در کلاس‌های درس حاضر شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با استقبال گرم و تقدیم یک جلد تقویم سال ۱۴۰۱ مشتمل بر سخنان ائمه اطهار، بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، مقام معظم رهبری و ادعیه ماه مبارک رمضان به‌صورت حضوری در کلاس‌های درس این دانشگاه حاضر شدند.

تجدید میثاق با شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

همزمان با نخستین روز حضور اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مراسم عطرافشانی و تجدید میثاق با شهید گمنام دانشگاه صورت گرفت.

مسعود اکبری زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان در این مراسم اظهار کرد: نمی‌شود پس از جنگ تحمیلی شهدا را به فراموشی سپرد، این شهدا گام‌های نخست امنیت را آنقدر مستحکم برداشتند که قابل وصف نیست، برکت خون شهدا در زندگی همه مردم ایران جاری بوده و با خون پاکشان شجره طیبه‌ای را آبیاری کردند که الگویی برای کشورهای ظلم‌ستیز شده است.