پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور هیئت رئیسه؛

اسلامی زاهدان در سال ۱۴۰۱ برگزار شد نخستین جلسه دانشگاه آزاد اسل

نخستین جلسه دانشگاه آزاد امی واحد زاهدان در هفتمین روز فروردین سال ۱۴۰۱ با حضور هیئت رئیسه این دانشگاه با موضوع طرح فراگیر جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و شیوه تبلیغات برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنااز زاهدان، نخستین جلسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در هفتمین روز فروردین سال ۱۴۰۱ با حضور هیئت رئیسه این دانشگاه درباره طرح فراگیر جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و شیوه تبلیغات برگزار شد.

استقبال از دانشجویان به نحو احسن در ۱۴ فروردین، رسیدگی مجدد به خوابگاه‌های دانشجویی و بررسی شرایط دانشکده‌ها و تمهیدات پیش رو، راهکارهای حفظ فضای سبز دانشگاه با توجه به مشکلات کم‌آبی استان و برگزاری نخستین جلسه شورای دانشگاه استان سیستان و بلوچستان به‌صورت حضوری و مجازی نیز در این جلسه مطرح شد.

رئیس دانشگاه آزاد زاهدانبا توجه به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: بی‌تردید مقاومت ملت غیور ایران در سال‌های اخیر با توجه به ایمانی که به رهبری معظم داشتند، دشمنان را ناامید کرد، تدابیر ایشان در رهبری و هدایت جمهوری اسلامی ایران برکاتی را داشته که برخی از آنها را شاهدیم و برخی از این برکات را در آینده نه‌چندان دور به‌عنوان ابرقدرت منطقه شاهد خواهیم بود.

مسعود اکبری‌زاده افزود: دوراندیشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم همواره در راستای منویات رهبری بوده و توانسته تصمیمات صحیح ایشان را به منصه ظهور برساند و آثار این تدابیر دانشگاه را به رونق اقتصادی و جذب دانشجو نزدیک کرده است.

وی ادامه داد: اگرچه استان سیستان و بلوچستان جزء استان‌های کم‌برخوردار است؛ اما محروم نیست، باید از ظرفیت موجود در این استان پهناور با کمک فرهیختگان، معتمدین و مردم دلسوز منطقه استفاده بهینه کرد.