در اجلاس وحدت اسلامی و انسجام ملی واحد زاهدان

اسماعیلی: جامعه دانشگاهی باید ‌آتش اختلاف و تفرقه را در هر جایی خاموش کند

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آ‌زاد اسلامی تاکید کرد: جامعه دانشگاهی موظف است آتش اختلاف و تفرقه را در هر جایی خاموش کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، ‌حبیب‌‌الله اسماعیلی در نخستین اجلاس وحدت اسلامی و انسجام ملی که در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: تنوع قومیت‌ها و مذاهب یک ظرفیت بزرگ برای توسعه کشور است که باید در راستای تحکیم وحدت از این رنگین‌کمان ارزشمند استفاده کنیم.

این مسئول ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تحکیم وحدت، از سال گذشته همایشی را به عنوان جایزه وحدت آغاز کرده و در این همایش تمام مقالات و نوشته‌های علمی و پایانه‌نامه‌هایی که با موضوع وحدت تهیه شده مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرد.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آ‌زاد اسلامی بیان کرد: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری پرداختن به موضوع وحدت یک اصل مهم است و ‌وظیفه داریم به‌ویژه در بحث فرهنگی و اجتماعی در این مسیر بیش از پیش حرکت کنیم.

به گزارش روابط عمومی، در این همایش از منادیان تحکیم وحدت در استان قدردانی شد.