پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

اشتراک واحد زاهدان در بیش از ۱۲۰ مجله علمی/تاکید بر انجام فعالیتهای پژوهشی و تحقیق توسط دانشجویان

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان:‌معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: این واحد در بیش از ۱۲۰ مجله علمی مشترک است که این مهم، بستر مناسبی برای پژوهش دانشجویان فراهم کرده است.به گزارش روابط عمومي دانشگاه واحد زاهدان، مراسم اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور معاونین،‌ مدیران، مسئولین این واحد دانشگاهی و بیش از 1000 دانشجو برگزار شد.  احمد مهربان معاون پژوهشی واحد زاهدان در این مراسم با اشاره به 182 مقاله ISI از دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بیش از 120 مجله علمی را مشترک است که بستر مناسبی برای پژوهش دانشجویان فراهم کرده است. وی با بیان این مطلب که حدود بیش از 30 طرح پژوهشی از دانشجویان در سال گذشته داشتیم، گفت: در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان همیشه به روی پژوهشگران و محققان باز است و در این باشگاه اطلاعات کاملی پیرامون پژوهش و طرح های پژوهشی در اختیار شما دانشجویان قرار داده می شود. مهربان با بیان اینکه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یکی از بهترین دانشگاه های آزاد اسلامی و دهمین دانشگاه کشور است، تأکید کرد: پژوهش مهمترین شاخصه دانشگاه است، اگر پژوهش را از دانشگاه بگیرند تبدیل به یک مدرسه بزرگ می شود. معاون پژوهشی واحد زاهدان با توصیه به انجام فعالیتهای پژوهشی و تحقیق گفت: چیزی که باعث ماندگاری افراد می شود نتایج حاصل از پژوهش است. بر اساس این گزارش در ابتدای این مراسم حجت الاسلام راهداری رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان ضمن خیرمقدم به دانشجویان گفت: رهروان این جامعه و آینده سازان این کشور شما دانشجویان فرهیخته هستید. وی با اشاره به اهمیت تحصیل و کسب علم و دانش در قرآن گفت: اولین نسخه ای که ‌خداوند برای انسان پیچید با اقراء بسم ربک الذی خلق شروع شد، خداوند هدایت را از خواندن، نوشتن و دانش آغاز کرد. رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان تأکید کرد:‌ یک میوه خوب هر قیمتی که داشته باشد خریداری می شود اما یک میوه کال خریدار ندارد، پس دانشجویی موفق است که رتبه های علمی بالایی کسب کند. راهداری با بیان این مطلب که انجام بعضی از کارها بر خلاف شرع نیست اما بر خلاف شأن است، گفت:‌ شأن دانشجو به علم،‌ ادب و دانش است دانشجویان در حفظ این شأن باید تمام تلاش خود را بکنند، عزت و شخصیت شما دانشجویان در علم و دانش شما است. وی  تقوا و پرهیزگاری را مهمترین شاخص دانشجو برشمرد و تصریح کرد: شما دانشجویان نیروی انسانی متخصص و متعهد کشور هستید و تقوا در عمل، راه موفقیت و سربلندی است. رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان یادآوری کرد:‌ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج و دفتر فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، کانون های فرهنگی و علمی بسیاری دارد که شما دانشجویان می توانید از این کانون ها استفاده کنید. در بخش دیگر این مراسم حسینعلی نادری معاون دانشجویی ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان گفت:‌ معاونت دانشجویی در گام اول به عنوان وکیل و امانتدار خانواده های شما عزیزان محسوب می شود. نادری با بیان این مطلب که معاونت دانشجویی یکی از قسمتهای مهم دانشگاه برای ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان است گفت: خوابگاه، سلف سرویس و تربیت بدنی واحد واحد زاهدان بهترین و کامل ترین امکانات رفاهی را در اختیار دانشجویان قرار داده است. معاون دانشجویی با اشاره به مرکز مشاوره واحد زاهدان تأکید کرد:‌ واحد زاهدان با داشتن کادری مجرب در مرکز مشاوره آماده ارائه خدمات مشاوره به دانشجویان می باشد و شما دانشجویان گرامی می توانید در زمینه های آموزشی، خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و ... به این مرکز مراجعه و مشاوره های لازم را دریافت نمایید. به گزاش آنا در این مراسم آئین نامه های دانشجویی، آموزشی و پژوهشی در اختیار دانشجویان قرار گرفت.