پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
میر مطرح کرد؛

اصلی‌ترین پیام شهدا به نسل امروز چیست؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد که اصلی‌ترین پیام شهدا برای نسل امروز پیمودن طریق الله، عزت، آزادی، سعادت و سربلندی دنیا و آخرت است.

سلطانعلی میر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در زابل اظهار کرد: ایثار و شهادت در شمار عالی‌ترین مفاهیم الهی و حاصل متعالی‌ترین ارزش‌هایی است که می‌تواند جامعه انسانی را به تکامل و تعالی برساند.

وی، آرمان شهدا را عالی‌ترین پیام‌ها و از جنس پیام انبیای الهی دانست و اضافه کرد: شهدا، برگزیدگان نسل خود بودند و اصلی‌ترین پیام آنان برای نسل امروز پیمودن طریق الله، عزت، آزادی، سعادت و سربلندی دنیا و آخرت است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: ترویج فرهنگ شهادت و ایثار به‌عنوان والاترین میراث انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس وظیفه‌ای است که برعهده همه دلسوزان نظام بوده و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از راه‌های متعددی امکان‌پذیر و یکی از مؤثرترین آنها حضور ابدان مطهر شهدا در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور است.

میر با اشاره به تدفین شهدای گمنام در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: تاکنون دو تن از شهدای والامقام تشخیص هویت شده‌ و به انتظار چند ساله خانواده‌هایشان پایان داده‌اند.

وی تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان سال‌ها میزبان شهید هراچ هاکوپیان از دلیرمردان لشکر ۸۱ زرهی ارتش ولایی و مقتدر جمهوری اسلامی بود که پس از ۳۸ سال انتظار خانواده، تشخیص هویت شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشریح کرد: شهید محمدحسن درویش‌پسند دومین شهید تشخیص هویت شده آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بوده که واحد زابل افتخار پنج سال میزبانی این شهید را داشته است.

میر ابراز امیدواری کرد که واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میزبان خوبی برای شهدای گمنام آرمیده باشند.