پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه..

اطلاعیه مهم لغو امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سيستان و بلوچستان  با صدور اطلاعیه از لغو امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد

متن اطلاعیه صادر شده بدین شرح است:

باسمه تعالی

بدين وسيله به اطلاع دانشجويان محترم واحدها و مراكز آموزشي و آموزشكده هاي سما دانشگاه آزاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان مي رساند:

در اجراي دستور  ستاد کرونا استان مبنی بر اعلام وضعیت قرمز در استان و تصمیم گیری جلسه شوراي  استان در راستای حفظ سلامت دانشجویان محترم و رفع دغدغه هاي خانواده های گرانقدرشان از روز پنجشنبه ۹۹/۳/۲۹کلیه امتحانات حضوری لغو و بصورت همزمان از روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۴/۴طبق برنامه امتحانی اعلام شده  بصورت مجازی در تمام واحد های استان برگزار خواهد گردید.

تلاش دانشگاه  برای رفع مشکلات دانشجویانی که امکانات آزمون بر خط ندارند خواهد بود و در این خصوص تمهیداتی در نظر گرفته شده است که متعاقباً اعلام خواهد گردید

توصیه می گردد دانشجویان محترم برای شرکت در امتحانات بر خط برنامه ریزی لازم داشته باشند تا در فرایند تحصیلی خللی ایجاد نشود.

آزمون های به تعویق افتاده در تاریخ های ۲۹-۳-۹۹تا ۳-۴-۹۹به پایان بازه امتحانات منتقل می شود.

اطلاعیه های تکمیلی لازم در این خصوص توسط روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان اعلام خواهد شد.

" اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سيستان و بلوچستان"