میر عنوان کرد:

اعزام ۱۶۰ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی به اردوی راهیان نور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از اعزام ۱۶۰دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان به اردوی راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از زاهدان، سلطانعلی میر صبح امروز در آیین اعزام ۱۶۰ دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مناطق اردوی راهیان نور اظهار کرد: حضور دانشجویان در سرزمین ایثار و ازخودگذشتگی یکی از الزامات تبیین ارزش‌های والای انقلاب اسلامی است.

وی اضافه کرد: تعداد ۱۲ اتوبوس دانشجو از استان سیستان و بلوچستان برای اردوی راهیان نور اعزام شدند که از این تعداد چهار اتوبوس به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اختصاص یافت و این دانشجویان برای نخستین‌بار در این اردو حضور داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه این دانشجویان با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان و تجدید میثاق با ارزش‌های دینی و اسلامی شهدا عازم اردو شدند، عنوان کرد: اردوی راهیان نور کار فرهنگی و انقلابی اثربخش است و می‌تواند نتایج مثبت و معنوی مناسبی داشته باشد

میر با بیان برنامه‌های اردوی راهیان نور گفت: بحث و تبادل‌نظر دانشجویی، روایت‌گری و نمایشگاه‌های دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌های این اردو برای دانشجویان است.