رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

اعضای هیات علمی و کارکنان خلاق و نوآور شناسایی شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه با مدیرکل دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی بر شناسایی اعضای هیات علمی و کارکنان خلاق و نوآور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، امینرضا کمالیان گفت: «با دیدگاه جدید دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر ایجاد دانشگاه کارآفرین در اسرع وقت هموار شده و ما در واحدهای دانشگاهی باید از این فرصت بهینه به بهترین نحو استفاده کرده و این هدف را تحقق بخشیم.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: «کارکنان و استادان خلاق و نوآور باید شناسایی شوند و با استفاده از امکانات و تجهیزات دانشگاه شرایط راهاندازی شرکتهای دانشبنیان برای آنها فراهم شود تا بدین وسیله انگیزه کارکنان را بالا ببریم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تاکید کرد: «یکی از اهداف دانشگاه باید ترغیب اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برای حضور پررنگ تر در بخشهای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانشبنیان باشد.»

این مسئول بیان کرد: «تحقق این هدف با همکاری و همراهی توانمندیها و پتانسیلهای موجود در دانشگاه امکانپذیر خواهد بود و مهارتهای خلاقی که توسط اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان ایجاد می شود فرصتهای شغلی نو و جدید پدید میآورد.»

وی خاطرنشان کرد: «امیدواریم که نتایج این جلسات عملیاتی کردن مصوبات و راه کارهای ارائه شده باشد.»