احکام نماینده مردم شهرستان زابل در مجلس شورای اسلامی و....

اعطای احکام اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان

احکام نماینده مردم شهرستان زابل در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه این شهر از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به آنان اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، دکتر سلطانعلی میر در دیدار با دکتر حبیبالله دهمرده نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام علیاکبر کیخا امام جمعه زابل با ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان بر اهمیت استفاده بهینه از پتانسیلهای ابزاری و انسانی استان تأکید و عنوان کرد: «تلاش دانشگاه آزاد اسلامی بر این است که با گسترش دانش و پژوهش بتواند در گسترش فرهنگ دینی و اسلامی نیز اثربخش باشد

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: «برنامهریزی و تجهیزات لازم برای بینالمللی کردن دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل انجام شده است که این موضوع در جلسه هیات امنای استان مطرح خواهد شد.

حجتالاسلام کیخا نیز با استقبال از بینالمللی شدن واحد زابل گفت: «بینالمللی شدن واحد زابل در کنار جامعة المصطفی امری بسیار مناسب و مطلوب است، زیرا رسالت و مأموریت آموزشی و حوزوی هر دو در یک راستا قرار دارد

دکتر حبیبالله دهمرده هم از طرح بینالمللی شدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل بسیار استقبال کرد و برای تسریع این امر اعلام حمایت و آمادگی کامل کرد.

در پایان این دیدار حکم علیاکبر کیخا و حبیبالله دهمرده به عنوان اعضای جدید هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان از سوی سلطانعلی میر و به نمایندگی از دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تحویل آنان شد.