دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای رفاه حال شهروندان اقدام به راه‎اندازی بخش دندانپزشکی در کلینیک شبانه‎روزی سلامت فرهیختگان این واحد دانشگاهی کرد.

افتتاح بخش دندانپزشکی کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای رفاه حال شهروندان اقدام به راهاندازی بخش دندانپزشکی در کلینیک شبانهروزی سلامت فرهیختگان این واحد دانشگاهی کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، با تلاش و پشتکار مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بخش دندانپزشکی کلینیک شبانهروزی سلامت فرهیختگان این واحد با حضور هیات رئیسه واحد و حوزه نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افتتاح شد. ‎

اکنون با بهرهبرداری از این بخش، دسترسی شهروندان به خدمات سلامت دهان و دندان تسهیل شد.

خدمات پزشک داخلی و اورولوژی، پزشک عمومی، اپتومتری (بینایی سنجی)، مامایی، مشاوره روانشناسی، تزریقات و جراحی‌های سرپایی، در کلینیک شبانهروزی سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که مساحتی نزدیک به 550 مترمربع دارد، به شهروندان ارائه میشود.