پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

افتتاح بزرگترین مجموعه آموزشی ورزش های آبی جنوب شرق کشور در واحد زاهدان

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان: معاون عمرانی واحد زاهدان گفت: بزرگترین مجموعه آموزشی ورزش های آبی جنوب شرق کشور فردا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به بهره برداری می رسد.امیر حمزه کیخا معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این خصوص اظهار داشت: مجموعه ورزش های آبی جنوب شرق کشور(هامون) روز پنج شنبه با حضور حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد زاهدان افتتاح می شود.کیخا با بیان اینکه این مجموعه در زمینی به مساحت 3000 متر مربع ساخته شده است، خاطرنشان کرد: مجموعه آموزشی ورزش های آبی هامون، شامل دو استخر کوچک و بزرگ است که استخر بزرگ آن 100 نفره و مخصوص بزرگسالان بوده و استخر کوچک آن مخصوص کودکان و 10 نفره است.وی افزود: بزرگترین مجموعه آموزشی ورزشی آبی جنوب شرق کشور، دارای دو سالن بدن سازی مخصوص برادران و خواهران با تجهیزات لازم بوده که هر کدام به مساحت 400 متر مربع هستند.معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با بیان اینکه این مجموعه بزرگ جهت همه ورزش های آبی بوده و به تجهیزات لازم برای هر رشته مجهز است، اظهار داشت: این مجموعه به سالن سونا و جکوزی 8 نفره نیز مجهز است.کیخا یادآور شد: مجموعه آموزشی ورزش های آبی هامون واحد زاهدان از محل شهریه های دانشجویی و با هزینه 2 میلیارد تومان توسط دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان ساخته شده است.وی به آنا گفت: علاوه بر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از معاونان دانشگاه، آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات امنای استانی دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان و همچنین مدیران و معاونان واحد زاهدان در مراسم فردا حضور خواهند داشت.به گزارش آنا، اولین جلسه هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان فردا با حضور میرزاده و تمامی اعضای این هیات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار می شود.