معاون علوم پزشکی واحد زاهدان در گفت‌وگو با روابط عمومی خبر داد

افتتاح بیمارستان 96 تخت‎خوابی واحد زاهدان تا رسیدن دانشجویان به مرحله اینترنی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از راهاندازی و بهرهبرداری بیمارستان 96 تختخوابی این واحد دانشگاهی تا زمان رسیدن دانشجویان رشتهی پزشکی به مرحلهی اینترنتی خبر داد.

دکتر عباسعلی معین در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دلیل راهاندازی کلینیک سلامت فرهیختگان واحد زاهدان را اهمیت حوزه سلامت در استان سیستان و بلوچستان و کمبود تخت و تجهیزات بیمارستانی بیان و اظهار کرد: «نیاز است که مراکز بهداشتی، کلینیکهای سلامت و حتی بیمارستانهای آموزشی، درمانی و پژوهشی هم در سطح شهر زاهدان و هم در دیگر شهرستانهای استان سیستان و بلوچستان راهاندازی و در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: «خوشبختانه با هدف کاهش مشکلات سلامت در استان، نخستین مرکز شبانه‌روزی با عنوان کلینیک سلامت فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد.»

این مسئول ابراز امیدواری کرد با توجه به امکانات و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و همکاریهای انجام شده بین وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای سطح استان، در آیندهای نزدیک شاهد توسعه رشتههای علوم پزشکی در مقاطع دکترای عمومی مثل داروسازی، دندانپزشکی و تاسیس همه رشتههای کارشناسی در حوزه سلامت باشیم.

وی درباره فعالیت کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: «فعالیت کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به صورت شبانهروزی است که در این راستا پزشک عمومی در سه شیفت صبح، عصر و شب مستقر، یک متخصص داخلی و متخصصهایی چون مامایی، دندانپزشکی و دیگر گروههای پزشکی در شیفت صبح و عصر آماده ارائه خدمات به مردم استان هستند.»

معین گفت: «اکنون کلینیک دندانپزشکی در سطح عمومی دایر است و مرکز مشاوره و فیزیوتراپی نیز در این قسمت راه‌اندازی شده که با حضور نیروهای کارآمد و توانمند خدماتی در سطح عالی به مردم ارائه میشود.»

وی با اعلام اینکه در آیندهنزدیک کلینیکهای مادر و کودک هم راهاندازی میشود، افزود: «مهمترین برنامهی آینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که در سال 95 عملیاتی میشود، افتتاح بیمارستان 96 تختخوابی است.»

معین در باره وضعیت دانشجویان رشته علوم پزشکی واحد زاهدان گفت: « اکنون حدودا 1500 نفر دانشجو، در مقاطع کارشناسی در سه رشته پرستاری، مامائی و علومآزمایشگاهی و حدود 240 نفر دانشجوی پزشکی در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل بوده که نخستین ورودیهای دورهی پزشکی، دکترای حرفه‌ای به مرحله کارآموزی بالینی رسیدهاند.»