مدارس سما در شهرستان‎ ایرا‌شهر در راستای....

افتتاح دبستان دخترانه و پسرانه سما در ایرانشهر

مدارس سما در شهرستانایرا‌شهر در راستای ارائه خدمات مناسب و ارزنده آموزشی به دانش‌آموزان شهرستان ایران‌شهر افتتاح شد و از مهر سال جاری در این شهر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دبستان پسرانه و دخترانه سما با هشت کلاس درس در دو طبقه در شهرستان ایران‌شهر با حضور دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، دبیر شورای سیاست‌گذاری سما استان، هیات رئیسه واحد ایران‌شهر و مدیران ارگان‌ها و نهادهای این شهرستان افتتاح شد.

در این سفر و در دیدار دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با رئیس آموزش و پرورش شهرستان ایران‌شهر درباره همکاری با فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی بحث و تبادل نظر شد.