مرکز رشد، مرکز آکادمی زبان و مجتمع مدارس سما واحد بین‎الملل چابهار با حضور...

افتتاح مرکز رشد، مرکز آکادمی زبان و مجتمع مدارس سما چابهار

مرکز رشد، مرکز آکادمی زبان و مجتمع مدارس سما واحد بینالملل چابهار با حضور دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیات رئیسه این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل چابهار به صورت اقماری (وابسته به مرکز رشد واحد زاهدان) فعالیتهای خود را با استقرار ۵ هسته فناوری آغاز کرد.

هستههای فناوری مستقر در ۵ حوزه نوین با ایده‌های منحصر به فرد دوره پیش رشد خود را آغاز کرده که این زمینه‌های فعالیتی شامل: معماری ساپ (SAAP) مبتنی بر معماری سبز، اکو لوژیک و پایدار - سیستم فتو ولتائیک یکپارچه ساختمانBI VP - تولید نرم افزارهای کاربردی - بازیافت زباله های الکترونیکی و تولید فرآورده‌های دریایی میشود.

مجتمع آموزشی سما چابهار 150 نفر دانش آموز در دو مقطع ابتدایی و پیشدخترانه و پسرانه فعالیت دارد که تعداد پایههای ابتدایی پسرانه شش و پیشپسرانه یک کلاس و تعداد پایههای ابتدایی دخترانه پنج و پیش و یک کلاس است.

مرکز مشاوره به عنوان یک مرکز که در زمینههای تحصیلی، شغلی و خانوادگی به دانشجویان راهنمایی و مشاوره داده و مرکز آکادمیک زبانهای بینالمللی در زمینههای دورههای آموزش زبانها و برگزاری آزمونهای آزمایشیEpt و Msrt فعالیت خواهد داشت.