عصر دیروز صورت گرفت

افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور و طرح «ساها» واحد زاهدان با حضور دکتر واشقانی فراهانی

مرکز رشد واحدهای فناور و طرح «ساها» دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عصر دیروز در آیین افتتاح این مرکز ‌اظهار کرد: مجوز راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد واحد زاهدان در شهریور سال جاری از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و وزارت علوم اخذ شد.

امین‌رضا کمالیان افزود: هدف از راه‌اندازی این مرکز، رسیدن به فناوری‌های نوین در علوم طبیعی و مواد پیشرفته است، این مرکز در فضای 2 هزار متر مربع تجهیز شده ‌که 38 اتاق دارد و 28 اتاق آن برای واحدهای فناور در نظر گرفته شده است.

وی از برگزاری دوره‌های مختلف برای آشنایی با فعالیت‌های این مرکز خبر داد و گفت: 12 واحد فناور در این مرکز مستقر هستند که 16 ایده فناورانه دارند و از این تعداد 10 ایده در دست بررسی قرار دارد.

کمالیان بیان کرد: راه‌اندازی این مرکز با استقبال پژوهشگران مواجه شد چراکه این مرکز یکی از نیازهای منطقه بود.

بخش دیگری از برنامه با افتتاح آزمایشگاههای طرح ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) همراه بود که آزمایشگاه زمین شناسی شامل کارگاه مکانیک خاک- مکانیک سنگ و کارگاه تهیه مقاطع نازک و صیقلی، آزمایشگاه عمران ( سازه) و لابراتوار زبان به بهره‌برداری رسید.

کمالیان با بیان اینکه 6 آزمایشگاه در مرکز ساها وارد چرخه فعالیت تجاری شده و تمام آنها صنعتی هستند، گفت: ارتباط و تعامل چشمگیر با ادارات و سازمانها به صورت شایسته برقرار شده که این تعامل منجر به عقد قراردادها و تفاهمنامههای خوبی شده است.

در حاشیه این برنامهها از ساختمان کلینیک فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان بازدید به عمل آمد.