به مناسبت هفته وحدت صورت گرفت

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی دانشجویان واحد زاهدان

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از افتتاح نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای فرهنگی و هنری دانشجویان این واحد دانشگاهی در هفته وحدت خبر داد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی واحد زاهدان، دکتر مسعود اکبری زاده با قدردانی از زحمات دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که با همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه و معرفی برنامهها، دستاوردها و فعالیتهای فرهنگی، علمی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان است که در معرض نمایش عموم مردم قرار گرفت.

رئیس شورای تخصصی دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: این نمایشگاه در 22 غرفه و در بخشهای شرکتهای دانشبنیان فرهنگی و هنری، کانونهای فرهنگی و نشریات دانشجویی برپا شد و از تاریخ 22 آذر ماه لغایت 25 آذر در محل سالن نمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان پذیرای بازدید علاقهمندان است.

این مسئول دانشگاهی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان از پتانسیل بسیار بالای فرهنگی برخوردار بوده و میتواند با استفاده بهینه از این پتانسیلها و فرصتهای موجود قطب تولید محصولات فرهنگی با کیفیت مطلوب در سطح منطقهای و ملی باشد.

در آئین افتتاح این نمایشگاه رئیس دبیرخانه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، معاونان و مدیران واحد زاهدان از غرفهها بازدید به عمل آوردند.