به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در واحد زاهدان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به منظور ارتقای سطح علمی استادان، کارکنان و دانشجویان در هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، این نمایشگاه با همکاری معاونت پژوهشی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، انجمن های علمی و مرکز رشد واحد زاهدان با حضور هیات رئیسه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی 30 غرفه علمی، با ارائه عملکردهای علمی و پژوهشی، اختراعات، ابداعات و مقامات کسب‌شده در مسابقات ملی و بینالمللی حضور دارند و بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته پژوهش 7 سخنرانی علمی و 4 کارگاه آموزشی با حضور استادان بزرگ استان و کشور در رشته‌های مختلف برگزار شد.