توسط دکتر میرزاده

افزایش تخفیف شهریه ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تکریم کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما و فراهم کردن تسهیلات برای ادامه تحصیل اعضای خانواده آنان بخشنامه تخفیف شهریه کارکنان و اعضای هیات علمی و نیز همسر و فرزندان تحت تکفل آنان در هر نیمسال ابلاغ کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، موضوع این بخشنامه که به روسای واحدهای مرکز استان ( دبیران هیات های امنای استانها) واحدهای علوم و تحقیقات تهران و نجف آباد، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده، افزایش تخفیف شهریه ویژه خانواده کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه و اصلاح بند دو بخشنامه 415962/80 مورخ 19/10/89 است.

بر اساس این بخشنامه، میزان افزایش تخفیف در مقطع کاردانی و کارشناسی ( اعم از پیوسته و ناپیوسته) برای کارکنان و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 10 درصد به 20 درصد و برای اعضای هیات علمی و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 5 درصد به 20 درصد، در مقطع کارشناسی ارشد برای کارکنان و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 10 درصد به 15 درصد و برای اعضای هیات علمی و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 5 درصد به 15 درصد، در مقطع دکتری حرفه ای برای کارکنان و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها میزان تخفیف از 10درصد به 10 درصد و برای اعضای هیات علمی و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 5 درصد به 10 درصد و در نهایت در مقطع دکتری تخصصی برای کارکنان و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 10 درصد به 10 درصد و برای اعضای هیات علمی و همسر و فرزندان تحت تکفل آنها از 5 درصد به 10 درصد می باشد.

شایان ذکر است اقدام اخیر در راستای تکریم و اعتلای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی من جمله بخشنامه انتخاب کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی، اعطا بالغ بر ششصد میلیارد تومان تسهیلات بانک ملی به کارکنان و اعضاء هیات علمی، بازنگری در حق فنی و تخصص کارکنان، انتشار نشریه صنفی چاره و... می باشد.