پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
عمرانی اعلام کرد؛

افزایش ۲۵ درصدی آمار دانش‌آموزی سمای سیستان و بلوچستان

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان سیستان و بلوچستان از افزایش ۲۵ درصدی آمار دانش‌آموزی مدارس سمای این استان خبر داد.

محمد عمرانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنادر زاهدان از رشد ۲۵ درصدی مدارس سمای استان سیستان و بلوچستان در سال جدید خبر داد و اضافه کرد: شیوع بیماری کرونا، اثرات آن در امر آموزش و جایگزینی آموزش مجازی در دو سال تحصیلی گذشته موجب تغییر رویکردهای فراوانی در حوزه تعلیم و تربیت شد و این تغییر نگاه والدین از بُعد اقتصادی ملموس‌تر بود.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: شیوع بیماری کرونا و ایجاد تغییرات در عرصه‌ها و زمینه‌های مختلف توان اقتصادی بسیاری از والدین را تحت تأثیر قرار داد که این امر مانع از استفاده مؤثرتر دانش‌آموزان از امکانات و فضاهای آموزشی استاندارد مدارس غیردولتی شد.

عمرانی تبیین کرد: فشار اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا به اقشار مختلف موجب شده تا والدین از ثبت‌ نام فرزندانشان در مدارس غیرانتفاعی صرف‌نظر کرده و آنان را در مدارس دولتی ثبت‌ نام کنند و در این راستا شاهد انتقال گسترده دانش‌آموزان به مدارس دولتی بودیم.

وی یادآور شد: فروکش کردن شرایط کرونایی از یک سو و بهبود فضاها و امکانات آموزشی در یک سال گذشته در مدارس سمای استان سیستان و بلوچستان از سوی دیگر موجب رشد آمار دانش‌آموزی در مدارس سما شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان سیستان و بلوچستان متذکر شد: توجه به مباحث پرورشی، فرهنگی، تولید محتواهای آموزشی مناسب و استفاده حداکثری از سایر ظرفیت‌های کیفی می‌تواند اعتماد خانواده‌ها را به مجموعه مدارس سما بیشتر کند.