پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
رئیس دانشگاه آزاد زاهدان:

افول استکبار به واقعیتی انکارناپذیر تبدیل شده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: افول استکبار و اخراج آمریکا از منطقه غرب آسیا به واقعیتی انکارناپذیر تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، سلطانعلی میر در جمع بسیجیان بخش خمک شهرستان زهک حضور یافت و در همایش اقتدار بسیجیان این بخش سخنرانی کرد.

وی دستور تشکیل بسیج مستضعفان توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را از معجزات بزرگ انقلاب دانست و بیان کرد: نهالی که توسط امام خمینی(ره) کاشته شد، امروز به شجره طیبه‌ای بدل شده است که محور مقاومت در برابر صهیونیسم جهانی یکی از میوه‌های بی‌شمار آن است.

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان با اشاره به اقتدار بسیجیان در عرصه‌های دفاع از میهن اسلامی و برخورد مقتدرانه با دزدی دریایی آمریکا عنوان کرد: سپاه با این اقدام خود پیام صلابت و ایستادگی در مقابل تمام زورگویان جهان را مخابره کرد.

میر خاطرنشان کرد: بارها آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه توسط سردار سلیمانی تحقیر شد و امروز نیز انتقام سخت شهادت این سرباز ولایت، با افول قدرت و خروج آمریکا از منطقه غرب آسیا در حال انجام است.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان تأکید کرد: بسیجیان در طول تاریخ تشکیل خود همواره در بزنگاه‌های تاریخی حادثه‌های مختلف پای کار بوده و خوش درخشیده است، به گونه‌ای که بسیج در عرصه‌های مختلف تبدیل به الگویی برای مواجهه با بحران‌ها و سازندگی شده است.