در اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود

امام جمعه زاهدان: درخشش دانشجویان باید به عرصه بین‌المللی برسد

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانشجویان ثروت و سرمایه‌های این کشور و نظامند و باید درخش‌شان از سطح کشور هم بالاتر باشد و به عرصه بین‌المللی برسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک به دانشجویان مهمترین سرمایه برای توفیق تحصیل دانشجویان را عزم و اراده پولادین و انتخاب صحیح دانشجو دانست و گفت: انسانهای دارای سرمایه اراده، انسانهایی ثروتمند، برخوردار و بهرهمند و انسانهای فاقد عزم و اراده، انسانهای تهیدست و زبون هستند.

وی افزود: در دین مبین اسلام ملاک تشخیص پیامبران را عزم و اراده آنها دانستهاند، پیامبران اولوالعزم و غیر اولوالعزم آمده‌اند و فقط 5 نفر از این پیامبران به عنوان پیامبران اولوالعزم برگزیده شدهاند یعنی پیامبرانی با اراده پولادین.

امام جمعه زاهدان خطاب به دانشجویان با بیان اینکه ورود به دانشگاه یک توفیق است، گذار از این مرحله و درخشیدن در آن یک توفیق است اما پایان کار نیست بلکه آغاز کار است، اظهار کرد: سعی کنید زندگیتان را مهندسی و سیاستگذاری کنید تا آیندهای مناسب را برای زندگیتان مهیا کنید. دانشگاه پایگاه توفیقات بینظیری است که فرصتهای طلایی را به انسان هدیه میدهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم با تبریک به دانشجویان جدیدالورود گفت: هدف از برگزاری این گردهمایی آشنایی دانشجویان با ساختار دانشگاه و از فعالیتهای دانشگاهی است که در آن مشغول به تحصیل هستند.

امینرضا کمالیان افزود: دانشجویان با حضور در یک محیط علمی باید بتوانند در کسب دانش و کسب مهارت‌های اجتماعی تجربهای بیش از گذشته به دست بیاورند و در آیندهای نه چندان دور از این تجربیات در زندگی خود استفاده کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: شما دانشجویان گرامی در دانشگاهی مشغول به تحصیل شدهاید که از مجهزترین امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی برخوردار است و تمام تلاش خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی دستیابی شما دانشجویان با استعداد به بالاترین درجات علمی، آموزشی و فرهنگی است.

وی خواستار حضور چشمگیر دانشجویان در انجام فعالیتهای علمی و فرهنگی شد و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با کسب رتبههای برتر در عرصههای علمی، فرهنگی و ورزشی امتیازات بالایی در کارنامهی درخشان آموزشی و پژوهشی خود دارد و کسب این رتبههای برتر به دلیل حضور فعال دانشجویان در انجام فعالیتهای پژوهشی است.

در این مراسم که دو روز به صورت جداگانه برای دانشجویان خواهر و برادر در سالن کنفرانس علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد از دانشجویان برتر رشته‎‎های مختلف تجلیل شد.