امام جمعه زاهدان: ظاهر دانشجویان نباید مروج فرهنگ وارداتی غرب باشد

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در مسجد جامع این شهر گفت: دانشجویان باید علاوه بر توجه به درس، توجه به معنویت، ظاهرشان نیز نماد دینی و اسلامی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، اظهار کرد: دانشجویان باید علاوه بر توجه به درس، توجه به معنویت، ظاهرشان نیز نماد دینی و اسلامی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشجو امید امروز و کارگزار فردای کشور است، افزود: روز دانشجو جنبش دانشجویی طلیعه جداگانه و مستقلی است و با دیگر طلیعههای قبل از انقلاب متفاوت بوده و بسیار مهم و ارزشمند است.

وی ادامه داد: امروز از جامعه دانشجویی انتظار داریم عزیزان دانشجو هم در عرضه معنویت، علم، اخلاق در پوشش و نمایش و کنش و همه چیز بتوانند فرهنگ ملی و دینی را به نمایش بگذارند.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: نباید مروج فرهنگ غلط غرب و بیگانگان باشیم، بلکه فرهنگ بهره‌گیری از علم و دانش را باید از آنها یاد بگیریم و در بین جامعه نهادینه کنیم. ظاهر دانشجویان نباید مروج فرهنگ وارداتی غرب باشد

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: امروز باید سعی کنیم ارتباط با مراکز علمی شان را حفظ کنیم و اما غذای مسموم آنها را و آنچه خودشان سرشان به سنگ خورد در مورد آن که آزادی بی‌حد و اندازه است، به عنوان تحفه به ما تزریق نکنند.

در بخش دیگری از این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تبریک روز دانشجو گفت: روز دانشجو یادآور روحیه ضداستبدادی، استکبارستیزی و عدالتخواهی دانشجویان پویا و توانمند کشور است.

امین رضا کمالیان با بیان اینکه باید در دانشگاه محیطی فراهم شود که دانشجو آگاهانه در مسیر انقلاب گام بردارد، عنوان کرد: وظیفه دانشگاه فراهم آوردن بستر مناسب برای ارتقای سطح آگاهی دانشجویان است تا دانشجویان آگاهانه در مسیر مبارزه با اسکتبار گام بردارند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با ارائه گزارش از فعالیتهای انجام شده توسط واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان در روز دانشجو بیان کرد: در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان جلسات و برنامههای متنوعی در خصوص روز دانشجو برگزار شده است که بازدیدهای دانشجویی، شب شعر، دیدار روسای واحدها با دانشجویان و برگزاری نمایشگاه در خصوص فعالیتهای دانشجویی از جمله این برنامهها است.

کمالیان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اکنون بیش از یک سوم بار آموزش عالی و بیش از 40 درصد فعالیتهای پژوهشی استان را استان را به دوش می کشد.

این مسئول افزود: دانشگاه مسئول رسیدن به قلل رفیع تعالی و پیشرفت هر جامعه است و در راستای رسیدن به این هدف باید شرایط رشد و ارتقاء دانشجویان را در حوزههای مختلف فراهم آورد

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با کسب رتبههای برتر در عرصههای علمی، فرهنگی و ورزشی توسط دانشجویان نشان داده است که نقش این مجموعه عظیم دانشگاهی در تعالی منطقه بیبدیل است.