پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).

امام راحل بزرگترین چهره درس آموز سبک زندگی پیامبر(ص) است

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان: حجت الاسلام عسکری با بیان اینکه امام راحل بزرگترین چهره درس آموز سبک زندگی پیامبر اسلام(ص) در عصر جدید است، تاکید کرد: این تطبیقی است که نباید از آن غافل شد.به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهدان، حجت الاسلام علی عسکری معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در اولین همایش از سلسله همایش های سبک زندگی اسلامی ایرانی با عنوان سبک زندگی پیامبر (ص) در واحد زاهدان اظهار داشت: با توجه به اینکه محور بحث انسان است و انسان کمبودهایی از جهت کمال و رشد دارد، می خواهیم از محضر پیامبر بهره ببریم و سبک زندگی ایشان را ملاک عمل و اندیشه خود قرار دهیم. وی با بیان اینکه انسان انتخاب گری آزاد و برخوردار از کنش و واکنش است، افزود: اراده و خواست درونی به حرکت انسان جهت می دهد و امید به سعادتمندی باعث نشاط در زندگی او می شود. وی با اشاره به دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان بیان داشت: بنا به رهنمودهای رهبری و بنا به اقتضای دینی و انقلابی و دقت و بازاندیشی در سیره رسول مکرم اسلام که امانت دار وحی است و بهره گیری از سیره زندگی پیامبر اسلام(ص) و کتاب آسمانی ایشان و خود او که مصداق عینی صراط مستقیم است سبک زندگی او را که رحمت للعالمین است منظور نظر قرار می دهیم.بعثت زندگی فردی و اجتماعی پیامبر(ص) را شامل می شودعسکری با تاکید بر عمل کردن به سبک و سیره زندگی آن حضرت در زندگانی و فعالیت های خود بیان داشت: سبک زندگی پیامبر رحمت در بعثت آن حضرت متجلی است چرا که بعثت زندگی فردی و اجتماعی پیامبر(ص) را شامل می شود بعد فردی عبادت و بندگی خدا و بعد اجتماعی نفی طاغوت و الهه ها. معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تلاش علمی اندیشمندان، بزرگان دینی و عالمان در این رابطه و مقالات ارائه شده به این همایش، می تواند در  درک درست شیوه زندگی ما را یاری برساند. وی با اشاره به شکل میدانی و تطبیقی بحث خود در رابطه با سبک زندگی پیامبر(ص) گفت: همه می دانیم که بعثت به معنای تحول و دگرگونی است که شکل فردی و اجتماعی دارد، بعثت پیامبر(ص) در بعد فردی آن در خوسازی و استکمال روحی است. این مسئول با بیان اینکه پیامبر از دوران جوانی تا 40 سالگی که به پیامبری مبعوث شدند در کنار عصمت ذاتی به عصمت اکتسابی پرداخت تا اینکه محمد امین شناخته شد، افزود: سرمایه اجتماعی حاصل شده و برانگیخته شدن اجتماعی ایشان ریشه در بعثت فردی او دارد. عسکری با اشاره به آیه ای از قرآن در این خصوص بیان داشت: اوج بعثت فردی رسول خدا در این آیه دیده می شود که نفس خود را می کشد و در وجودش درشت ها نازک و غلیظ ها لطیف می شود و عشق حاصل شده و فوران می یابد و "اقراء باسم ربک الذی خلق" از راه بندگی خدا پدیدار می شود. معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه با چنین دستمایه ای حرکت سیاسی و اجتماعی و به عبارت صحیح بعثت برونی ایشان آغاز می شود، گفت: نبی اکرم(ص) در معراج به ذات وجود ربوبی به گونه ای واصل شد که برای ما در ک آن مشکل است.تشریح شاخص ها و نقطه های عطف بعثت برونی پیامبر اسلام(ص)وی ادامه داد: شاخص ها و نقطه های عطف بعثت برونی که هدایت خلق به راه نجات بخش در کوتاه و دراز مدت است عبارت از شناسایی افراد دارای زمینه و فطرت پاک ، هدایت فردی افراد شناسایی شده و سازماندهی کادر تربیت شده است. عسکری با اشاره به دیگر شاخص های بعثت برونی رسول اکرم(ص) افزود: سنت شکنی از راه تبلیغ سنت های الهی و انسانی مطلوب، هجرت در بن بست مقطعی پیش آمده در دوران سنت شکنی و تحول آفرینی اجتماعی، تبلیغات سیاسی فعال در دوران هجرت و تاسیس حکومت و نظام سازی از دیگر شاخص هاست. وی تاکید بر استراتژی دفاعی فعال و مقابله با جریان غیر دینی کفرپیشه از طریق 70 غزوه و سریه، استفاده از استراتژی صلح در زمان مناسب با تاکتیک های متناسب با آن که فتح الفتوح  پیامبر(ص) در آن رقم خورد و تعیین جانشین  در غدیر و وصیت پیامبر اسلام(کتاب خدا و عترتش) را از دیگر شاخصه های بعثت برونی ایشان ذکر کرد. امام راحل بزرگترین چهره  درس آموز سبک زندگی پیامبر است این مسئول در ادامه با بیان اینکه امام راحل بزرگترین چهره  درس آموز سبک زندگی پیامبر اسلام(ص) در عصر جدید است، تاکید کرد: این تطبیقی است که نباید از آن غافل شد زیرا در بعثت درونی و فردی استکمال روحی پیدا کرد و خودساخته شد و در بعثت برونی  و اجتماعی سبک سیاسی و اجتماعی آن حضرت را نصب العین خود قرار داد. معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امام خمینی(ره) همانند پیامبر اسلام(ص) نیروشناسی، تربیت شاگرد و کادرسازی کرد و بر سازماندهی کادر تربیت شده همت گماشت و سنت شکنی کرد و در بن بست مقطعی پیش آمده هجرت، در دوران هجرت دیپلماسی فعال جهانی پیشه و حکومت تاسیس کرد. عسکری در این خصوص ادامه داد: امام راحل، بعد از انقلاب با جنگ تحمیلی مواجه شد و بعد صلح با پیروزی سیاسی ما انجام شد و در این وهله امام خمینی(ره) جانشین تعیین کردند و فرمودند بعد از من سید علی آقای خامنه ای رهبر هستند و بهد از آن وصیت کرد و در سرلوحه وصیت نامه سیاسی الهی خود مبنا را وصیت پیامبر(ص) قرار داد.معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این همایش یاد شهدای خطه استان سیستان و بلوچستان بخصوص عزیزان عاشق سردار حاج نورعلی شوشتری و سردار محمد زاده را گرامی داشت و با درود به روان پاک شهدا ابیاتی در این خصوص قرائت کرد:کی شود لحظه ای از غربت و غم ها برهیمرخت بربندیم تا پیش شهیدان برویمساغری چنگ زنیم عشق به کف آریم بازبه در میکده با مطرب جانانه رویمبه گزارش خبرنگار آنا، در این همایش استاد آبسالان از شعرای اهل سنت به زبان بلوچی و صباغ زاده از شعرای شیعی به زبان زابلی به شعرخوانی در رثای پیامبر اعظم (ص) و حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) پرداختند و کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری درخصوص سبک زندگی ایرانی اسلامی پخش شد. بر اساس این گزارش، بعد از پایان یافتن همایش شرکت کنندگان بر سر مزار شهدای گمنام واحد زاهدان حضور یافته و با آرمان های شهدا تجدید میثاق کردند.