عضوهیات علمی دانشگاه:

امروزه گردشگری در سطح جهانی یکی از محورهای تبادل فرهنگ، و ارتباطات است

عضوهیات علمی دانشگاه آزاد زاهدان گفت: گردشگری مقوله ای مهم در بحث توسعه اقتصادی و بخصوص اقتصاد مقاومتی است.

دکتر محمودرضا انوری در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد زاهدان افزود: گردشگری در اقتصاد نقش ارزنده ای پیدا کرده و در آمد کشورهایی که در این بخش سرمایه گذاری کرده اند در حد توانمندی های نفتی است.

وی بیان کرد: امروزه گردشگری در سطح جهانی یکی از محورهای تبادل فرهنگ، ارتباطات، شناخت فرهنگ ها و اقوام مطرح است و در نوسازی جوامع نقش مهمی را ایفا کرده است.

وی اضافه کرد: گردشگری در سطح استانی، ملی و منطقه ای تقسیم می شود که لازم است با توجه به استعدادها و ظرفیت هایی که دارد سیاستگذاری و برای اجرایی کردن سیاستگذاری های آن تلاش شود.

انوری گفت: توسعه بخش گردشگری علاوه بر تولید درآمد و اشتغال عدالت اجتماعی و تعامل و انسجام ملی را به دنبال خواهد داشت.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد ادامه داد: امروزه توسعه گردشگری توام با حفظ محیط زیست شده است که برای حفظ محیط زیست و ایجاد زیربنا برای توسعه ملی باید با سیاستگذاری علمی با عزم ملی توام شود.

وی اضافه کرد: کشور ایران و استان سیستان و بلوچستان از ظرفیت بالایی در این بخش برخوردار است و علاوه بر گردشگری تاریخی و باستانی از جاذبه های طبیعی بی شماری نیز بهره مند است.