پیغام خطا

User warning: The following module is missing from the file system: captcha. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/iauzah/domains/iauzah.ac.ir/public_html/includes/bootstrap.inc).
با حضور مسئولان ۲ نهاد در سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه‌ آزاد اسلامی و دانشگاه «میرویس» قندهار

تفاهم‌نامه آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه میرویس قندهار افعانستان و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان امضا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، تفاهم‌نامه آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه میرویس قندهار افعانستان و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به‌صورت مجازی امضا شد.

سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: این دانشگاه با برخورداری از توان علمی استادان مجرب و داشتن زیرساخت، امکانات، تجهیزات مناسب علمی، پژوهشی و رفاهی و به‌لحاظ شرایط نزدیک همجواری و مشترکات فرهنگی با دو کشور دوست و برادر همسایه مسلمان پاکستان و افغانستان می‌تواند گام مناسبی در راه افزایش ارتباط آموزشی و پژوهشی و فرهنگی بردارد.

رئیس دانشگاه میرویس ولایت قندهار نیز در این نشست بیان کرد: بسیاری از طالبان علم برای ادامه تحصیلات آکادمیک به کشورهای اروپایی سفر می‌کنند که به‌دلیل نبود اشتراکات فرهنگی و زبانی با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند.

بهرالله صافی متذکر شد: با مهیاشدن زمینه‌های همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی بین دانشگاه میرویس ولایت قندهار کشور افغانستان با دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان کشور دوست و برادر ایران با انعقاد تفاهم‌نامه بسیاری از مشکلات ترددی و علمی، فرهنگی طالبان علم در ولایت قندهار کشور افغانستان مرتفع می‌شود.