مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان:

امنیت و اقتدار ایران اسلامی حاصل جانفشانی رزمندگان اسلام و شهدای دفاع مقدس است

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: ثمره حماسه هشت سال دفاع مقدس که با جانفشانی رزمندگان اسلام شکل گرفت، امروز امنیت، آرامش و اقتدار را برای ما به ارمغان آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، اعضای هیئت‌رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان قرائت دعای وارث یاد وخاطره شهدا و رزمندگان جنگ تحمیلی را گرامی داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد راهدار مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در این مراسم در سخنانی پیرامون هفته دفاع مقدس با اشاره به خیالی واهی دشمنان که با رجزخوانی قصد داشتند یک شبه ایران را تسخیر کنند، اظهار کرد: صدام ملعون به پشتوانه ابرقدرتهای پوشالی که می‌دانستند ایران اسلامی به رهبری امام خمینی‌(ره) تازه شکل گرفته، با توهم اشغال یک شبه ایران، نامگذاری و تعیین پایتخت برای خودشان به ایران حمله کردند که این توهم آنان را در باتلاقی گرفتار کرد که هشت سال به طول انجامید و در آن غرق شدند و ثمره حماسه این هشت سال دفاع مقدس که با جانفشانی رزمندگان اسلام شکل گرفت امروز امنیت، آرامش و اقتدار را برای ما به ارمغان آورد.

محمدزاهد شیخی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نیز که از یادگاران هشت سال دفاع مقدس است با روایت‌گری از دوران دفاع مقدس و رشادتهای رزمندگان اسلام که با سن کم پا در مسیر معصومین گذاشتند و جانانه از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کردند، عنوان کرد: باید پاسدار حرمت خون این شهیدان باید باشیم و با تهذیب نفس و الگو گرفتن از بینش و نگاه شهدا به زندگی دنیوی که در چشم آنان حقیر بود دنباله‌رو راه شهدا باشیم و زمانی در مسیر شهادت قرار خواهیم گرفت که بتوانیم با پرهیز از دروغ، تهمت، افترا و حفظ بیت‌المال بر نفس اماره خود غلبه کنیم.

به گزارش آنا؛ اعضای هیئت‌رئیسه، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در پایان این مراسم با حضور در مزار شهدا و نثار گل و عطرافشانی با گلاب و ذکر فاتحه به تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، امام شهدا و رهبر معظم انقلاب پرداختند.