اعضای انجمن اولیا و مربیان دبیرستان پسرانه دوره اول سما زاهدان انتخاب شدند.

انتخاب اعضای انجمن اولیا و مربیان دبیرستان پسرانه دوره اول سما زاهدان

به گزارش خبرنگار روابط عممی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، اولین جلسه انجمن اولیا و مربیان دبیرستان پسرانه دوره اول سما زاهدان با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان، مدیریت، پرسنل و کاندیداهای انجمن در سالن اجتماعات مجتمع پسرانه سما زاهدان برگزار شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان درباره برگزاری انتخابات انجمن اولیا و مربیان مدارس، گفت: «این انجمن با هدف تشکیل جلسات منظم در طول سال تحصیلی و مشارکت در همه عرصه‌‌های علمی، تربیتی و اجتماعی در مدارس تشکیل می‌شود.»

محمدرضا زاهد شیخی افزود: «تعداد اعضای این انجمن بر اساس آمار دانش‌آموزان آن مشخص می‌شود که مدارس با آمار ۳۰۰نفر دانش آموز می‌‌توانند ۸نفر را به عنوان اعضا انتخاب کنند که ۵نفر به عنوان عضو اصلی و ۳نفر عضو علی‌‌البدل هستند. البته مدارسی که تعداد دانش‌‌آموزان آن زیر ده نفر باشد مجاز به انتخاب انجمن نیستند و تمام وظایف آن بر عهده مدیر مدرسه است.»

زاهد شیخی به توضیح شیوه انتخابات پرداخت و گفت: «در ابتدا یک مجمع عمومی با حضور اولیای دانش‌آموزان تشکیل می‌‌شود که مدیر مدرسه به توضیح اهداف و وظیفه انجمن می‌‌پردازد و سپس برگه‌‌هایی به اولیا داده می‌‌شود که داوطلبانی که قصد کاندیدا شدن در این انتخابات را دارند، آمادگی خود را به صورت کتبی اعلام می‌‌کنند. در مرحله بعد از بین کاندیداها ۸نفر که بالاترین رأی را کسب کنند، انتخاب می‌‌شوند و اعضای انتخاب‌‌شده از میان خودشان رئیس، منشی و رابط انجمن را مشخص و حداقل یک جلسه در ماه برگزار می‌کنند.»

وی افزود: «به عنوان نمونه برای هوشمند‌‌سازی مدارس در ابتدا جلسه‌‌ای با حضور اعضای انجمن برگزار می‌‌شود که پس از مشخص شدن هدف از هوشمند‌‌سازی و به تصویب رسیدن موضوع، کارگروه‌‌ها وارد می‌‌شوند و کارگروه مالی پس از برآورد هزینه، کمک‌‌هایی را از خیرین دریافت می‌‌کند. انجمن در سایر مواردی همچون نحوه برگزاری نماز جماعت، جلسات آموزش خانواده، پرورش اخلاق دینی دانش‌آموزان و پیشگیری از مود مخدر فعالیت خواهد داشت.»

این جلسه پس از رأی‌‌گیری و انتخاب اعضا پایان یافت.